• Italiëproeverij

    Proef Italië

    Geniet van verschillende Italiaanse wijnen, zoals de Paxa Chianti of de droge witte wijn van Frattasi Falanghina. Onze wijnadviseurs begeleiden je graag door de verschillende Italiaanse smaken.

  • Spaanse wijnproeverij

    Proef Spanje

    Eén van Spanje’s mooiste witte wijnen komt uit Galicie, uit Rías Baixas. Deze bijzondere en authentieke wijn wordt gemaakt van de albariño druif. Maak kennis met deze wijn en meer Spaanse smaken, onder begeleiding van onze professionele wijnadviseurs.

Relatiegeschenken

Een fles wijn is een prima manier om uw waardering te laten blijken aan uw relatie. Het is meest populaire en bestelde relatiegeschenk. Wij bieden u een haast onuitputtelijk assortiment relatiegeschenken. U kunt kiezen uit diverse soorten wijnen en verschillende verpakkingen.

Natuurlijk is het mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Deze verpakken wij samen met de fles in een houten kistje of een andere geschenkverpakking. Al onze kisten worden gesloten met een schuifdeksel. Wat ons betreft de mooiste kistjes. Deze kistjes kunnen na openen nog gebruikt worden.

U kunt uw relatiegeschenken op kantoor of bij u thuis laten bezorgen.

Wijnkistje bestellen

Bent u ondernemer en wilt u uw zakelijke relaties bedanken voor de fijne samenwerking of het personeel een mooie geschenk geven voor Kerst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor deze relatiegeschenken.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met Bart Loskamp  (06-20349966).

kurk_vrij_kopie


De Thuisproeverij © 2019