Wijnproeverij

Wijnproeverij

Een wijnproeverij in huis organiseren gaat heel eenvoudig.

In een 1,5 tot 2 uur durende sessie neemt onze professionele wijnadviseur het gezelschap mee op avontuur door de wijncultuur en zal daarbij zijn ruime kennis over wijn met u delen. Onder zijn begeleiding kunt u de wijn ontdekken die het beste bij u of uw favoriete gerecht past. Elke proever ontvangt bovendien zijn eigen logboek om de persoonlijke bevindingen te noteren.

U kunt kiezen uit 20 verschillende, met zorg samengestelde, wijnthema’s uit verschillende landen en regio’s. De Thuisproeverij put voor al haar wijnproeverijen uit het rijke assortiment en de kennis van het Twentsch Wijnhuis. Zo kan worden geselecteerd uit een portfolio van 1000 wijnen met zorg samengesteld door het team van gepassioneerde vinologen.

Na de bevestiging van de wijnproeverij worden de 8 verschillende wijnen binnen het gekozen thema netjes bij u thuis bezorgd. Onze wijnadviseur neemt naast zijn kennis ook de benodigde accessoires mee, zoals de glazen en de kwispedoors (spuugbakken). Ook daar heeft u geen omkijken naar.

De Thuisproeverij verzorgt proeverijen in heel Nederland. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een proeverij in huis te bespreken.

De Thuisproeverij © 2019